Fascination About حمام رفتن در بیماری زونا
Fascination About حمام رفتن در بیماری زونا
Blog Article
گاهی زونا اعصاب را تحت تأثیر قرار میدهد که این اتفاق به عفونت مغز (آنسفالیت یا مننژیت)، فلج صورت یا مشکلات شنوایی و تعادل منجر شود.
امروزه به خوبي ميدانيم که فشار روحي منجر به بروز واکنش “جنگ يا گريز” در بدن ميشود. معمولاً اين نوع واکنش هنگامي اتفاق ميافتد که ما با يک خطر بسيار جدي مواجه ميشويم، مثلاً هنگامي که در حال عبور از خيابان هستيم و ناگهان يک خودرو با سرعت به طرف ما ميآيد. در اين شرايط، سيستم عصبي خودگردان ما بدون آنکه ما اراده کنيم، فعال ميشود. در واقع سیستم عصبی خودگردان باعث روشن شدن سیستم هشدار یا وضعیت قرمز در بدن ما میشود. روشن شدن این وضعیت باعث فعال شدن غده آدرنال و ترشح هورمون آدرنالین به داخل جریان خون میشود. همچنین قلب شروع به ضربان بسیار شدید میکند تا خون را به سرعت به اندامها و نقاط انتهایی بدن برساند تا ما بتوانیم در برابر عامل خطرناک بجنگیم و یا از آن فرار کنیم. در نتیجه این واکنشها، فشار خون ما تا حد زیادی بالا میرود.
حملات هوایی اسرائیل در نوار غزه؛ هشدار نسبت به فروپاشی سیستم درمانی
● داروهای تجویز شده برای درمان زونا متفاوتاند، اما ممکن است شامل:
تازه ترین مطالب سلامت(بیماری ها، پیشگیری، داروها، تغذیه، پزشکی آنلاین و...)
والدین فلسطینی که موفق شده بودند کودکان بیمار و گرسنه را به یکی از معدود بیمارستانهایی که پس از حمله اسرائیل همچنان در غزه فعال هستند ببرند، منتظر آمار نبودند.
○ درد یا بثوراتی که چشم را هم درگیر میکنند و برای جلوگیری از آسیب دائمی چشم باید فوراً درمان شوند.
پس زونا چیست و چه میکند؟ زونا توسط ویروس واریسلا زوستر به وجود میآید، همان ویروسی که باعث آبله مرغان میشود. این بیماری کشنده نیست اما می تواند بسیار دردناک باشد. واکسنها به کاهش خطر ابتلا به زونا کمک میکنند.
● تاولها ممکن است روی پلکها، پیشانی و گاهی نوک یا کنار بینی ظاهر شوند.
با همه موارد گفته شده، لازم است یاداوری کنیم که درمان قطعی برای این بیماری وجود ندارد؛ زیرا زونا یک بیماری عفونی بوده و باید دوره خود را سپری کند.
محتوای این مقاله صرفا برای افزایش اطلاعات عمومی شماست و به منزله تجویز پزشکی نیست.
بیماری زونا به آبله مرغان بالغین شهرت دارد. این بیماری معمولا در افرادی رخ می دهد كه سابقه این بیماری را در سال های گذشته داشته اند و یا این كه ویروس زونا را به صورت نهفته در خود جای دادهاند كه عامل مولد آن شبیه مریضی کنگو ویروس آبله مرغان است.
ویروس عامل زونا میتواند از شخص بیمار به افراد دیگر منتقل شود، اما این ویروس در افراد سالم فقط میتواند بیماری آبله مرغان ایجاد کند و آن هم در صورتی که فرد گیرنده ویروس در کودکی به بیماری آبله مرغان مبتلا نشده باشد. در واقع، شدت واگیر بیماری زونا بسیار کمتر از آبله مرغان است. افرادی که دچار زونا میشوند، فقط در صورتی میتوانند این ویروس را به دیگران منتقل کنند که تاولهای فعال زونا بر روی پوست آنها شکافته شود و شخصی که قبلاً هیچ گاه آبله مرغان نگرفته و یا در حال حاضر درگیر این بیماری است، در نزدیکی آنان حضور داشته باشد.
داروهای والاسیکلوویر و فامسیکلوویر هم در درمان این عارضه مؤثر هستند. هنوز ثابت نشده است که داروهای استروئیدی سیستمیک در درمان علائم زونا تأثیری داشته باشند.